fredag 1. juli 2011

Avdeling i første etasje

Det har gått 5 dager siden snekkerne kom på gården. Første uken er over, og det er to uker til de tar ferie. Men skal si at det virkelig har skjedd ting denne uka. Nå er første etasjen nesten ferdig avdelt, og i tillegg har det kommet opp stillas rundt huset. Bildene i dag har vi tatt fra høyden, så det er litt lettere å se hvordan første etasjen vil bli. Nå får vi virkelig romfølelse for det som er avdelt i første etasje, og det skal bli spennende å få tak på etasjen. Helgen skal vi bruke til å reise innom diverse butikker i Trondheim på jakt etter fargeprøver, flisprøver, parkettprøver, tapetprøver osv. Det er nok en stund til vi får begynt på det arbeidet, men det er veldig greit å starte med det i god tid. Samtidig så blir vi så engasjert av det som har skjedd på gården den siste uken, at det er litt vanskelig å "sitte" rolig å bare se på. Vi skulle gjerne slått i en spiker både her og der! :)
Bildet er tatt fra kortsiden. Nærmest er gjesterommet, med eget bad til høyre. I midten stue med trapp til 2 etasje i utbygget, og lengst bort inngangen, toalett og vaskerom.
Nærmest er gjesterommet. Til venstre blir det tv-stue og lengst unna til venstre kommer kjøkkenet.
Bildet er tatt fra inngangen. Kjøkkenet kommer på høyre siden, og rett frem ser vi gjesterommet og badet. Til venstre blir trappen til 2 etasje.

Bildet er tatt fra midtstuen og inn på det som blir kjøkkenet. De store vinduene i hjørnet lengst fra tror vi vil gjøre det veldig lyst og åpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar