tirsdag 7. juni 2011

Radonsperre

Da er de i gang med å legge isolasjon og radonsperre. Selv ikke i dag klarte regnet å holde seg helt borte, men værutsiktene for morgendagen og torsdag ser særdeles lovende ut. Isolasjonen og armeringen må være på plass til elektrikkeren kommer for å montere varmekablene i morgen. Deretter blir det støping på torsdag, hvis alt går etter planen. Det legges 3 floer med isolasjon, og en flo tilsvarer 30 pakker. Med andre ord er det en del sjauing som må gjøres. Verste jobben med radonsperren er gjort på den delen av huset med sanitære installasjoner, så det resterende bør gå raskere.
Første flo isolasjon er lagt, og den røde radonsperren er lagt på den sanitære delen av boligen. Dette er nøysomhetsarbeid, da alle skjøter og hull må tettes med spesielle foringer og lim.

Det skal ikke legges tre floer med isolasjon over hele bunnplata. Der hvor det er lagt gul isolasjon er det bærevegg, og her skal du kun ligge en flo med isolasjon. Det vil si at betongen kommer helt ned til dette nivået.

Det er nok med isolasjon fra Sundolitt. Ca 90 pakker skal innenfor ringmuren før armeringsnettene blir lagt ut, og betong helt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar